Wâldsein Bloeit - Overdracht van de Fryslan Bloeit vlag in Eastermar

Gepubliceerd op 31 augustus 2024 om 11:27

Gisteravond was het kernteam van Wâldsein bloeit uitgenodigd bij de afsluiting van Eastermar bloeit. Door de late uitnodiging konden de meeste van het kernteam helaas niet daar naar toe maar Conny en haar man en zoon namen de honneurs waar. We werden allervriendelijkst ontvangen in Eastermar. Kregen enthousiaste, leuke en mooie verhalen te horen over de zeer geslaagde bloeiweek in Eastermar. Bij de afsluiting nadat iedereen bedankt werd, werd Conny naar voren gevraagd en kreeg ze van het kernteam uit Eastermar de Fryslan Bloeitvlag uitgerijkt en een fietswiel met allemaal gepunnikte bloemen op. De bloemen hingen ook in het dorp als versiering. Het wiel stond voor de beweging in het doorgeven van verbinding, duurzaamheid en mienskip.

Wâldsein kreeg de de wens mee naar huis dat Wâldsein bloeit net zo’n geweldige week zou krijgen in september met net zo mooi zonnig weer.

Uiteraard gaan we daarvoor, als je het programma bekijkt (het blokkenschema) dan kan het niet anders dan dat het in Woudsend ook een geweldige week wordt, dat waren ze in Eastermar met ons eens. Eastermar heeft er weer vrienden bij, en ze zijn van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen in de bloeiweek.