Woudsend neemt deel aan Ondernemersfonds SWF

Gepubliceerd op 4 september 2024 om 12:00

Het OF – SWF heeft als doel om gezamenlijke initiatieven in Woudsend e.o. financieel te ondersteunen. De projecten waarvoor steun aangevraagd kan worden moeten bijdragen aan het versterken van de economie èn bijdragen aan de maatschappelijke verbinding in de kern. 

Op die manier versterken de projecten zowel de economische structuur als de sociale vitaliteit in Woudsend en in de gemeente SWF. Het verbind ondernemers en geeft hen slagkracht en eigen verantwoordelijkheid bij het besteden van gelden in hun eigen gebied.

De voorstellen voor projecten kunnen door elke inwoner èn ondernemer in het WISKY gebied worden gedaan. Welke voorstellen financieel worden ondersteunt, is aan de leden van de OVW, die daarover stemmen in hun ledenvergadering.

Ondernemersfonds voorstel indienen
Wil je een voorstel indienen? Download dan het formulier van de website www.ovwoudsend.nl onder het kopje ‘Ondernemersfonds’.
Vul het formulier volledig en naar waarheid in en dien het voor vrijdag 20 september 2024 in bij Patrick van ’t Blik (patrick@ovwoudsend.nl).
Nadat je het verzoek hebt ingediend, zal de selectiecommissie een voorselectie maken aan de hand van de criteria.

Op donderdag 17 oktober 2024 zullen de leden van de Ondernemersvereniging Woudsend stemmen op de voorstellen die aan de criteria voldoen.


Wil je ook lid worden van de OVW? Je kunt lid worden door je aan te melden op onze website.