Veel gezelligheid in Hûskeamer

Gepubliceerd op 2 oktober 2024 om 16:38

Vandaag was de tweede woensdag dat er de Hûskeamer was in MFC de Driuwpôlle. Het was weer erg gezellig, jong en oud, mannen en vrouwen kwamen samen voor een kopje koffie met wat lekkers. Er werd gekletst en genoten van de mensen die er waren, rummicup, dammen, schaken, duizenden, kakkerlakken salade gespeeld. De Sjoelbak werd door iemand even gemist, maar het zou mij niet verbazen als die er de volgende keer bij is. 

“ Kakkerlakken, waarbij Conny toegaf dat ze ‘paprika’ had gezegd… Andrea met veel aplomp (kalmte en zelfvertrouwen) - maar tevergeefs - de komkommer introduceerde, alle deelnemers Barbara uitmaakten voor ‘Kakkerlak’ terwijl zij alleen maar een kopje thee kwam brengen.. Mayke door dit alles eigenlijk de Tena Lady nodig had en WIlma verbazend goed haar koppie erbij hield en won 😃 ” . 

Voor die gene die er om twaalf uur nog waren werd er heerlijke zelfgemaakte pompoensoep met brood geserveerd voor een klein bedrag. De soep was weer gemaakt door Elske en werd oor tien mensen genuttigd.

Wist jij al dat de Hûskeamer elke woensdag is van 09:30 tot 13:30 uur is! Kom ook eens gezellig langs.